21 Mart 2016 Pazartesi

Türkiye'de faaliyet gösteren Resmi Network marketing firmalari !


Türkiye'de faaliyet gösteren resmi firmalar !  

Bir çok okurumuzdan aldığımız maillarda kairos ile çalışmazsak ne yapalım şeklinde bize tavsiye verin şeklinde bir çok e-posta alıyoruz. yada siz şu firmada çalışan birisiniz ondan kairosu çekemiyorsunuz şeklinde maillar yorumlar geliyor Hiç Bir firmayı tavsiye etmiyoruz, tek tavsiyemiz resmi olanlardan tercihinizi yapın, sizlere Türkiye'de yerli yabancı karışık resmi ofisi olan T.C. yasaları uyarınca faaliyet göstermekte olan firmalardan bir kısmını derledik.  sizlerden gelenleride zaman içinde eklemeye devam edebiliriz. 

Kozmetik & Temizlik Genel
Teknoloji
Wellness Sağlık
Kahve
Tekstil
İnternet & Hizmet
Yatırım

İncir.com

Piaf Networking
















Armagun






Dr. Reishi




Jeunesse







Silva







madylife







LR kozmetik







Forivia







Tupperwave







Ersağ








Kozmetik alanında Avon, Oriflame,  Biobellinda, Amway,  Farmasi,  Hunca Life  uzun yıllardır kendini kanıtlamış firmalar arasında gösterilebilir.  Katalog firmaları diye bilinen  network pazarlamasınında öncüleri kozmetik sektöründe oldukça güçlüdür. 

Wellness & Kahve alanında Herbalife , Dxn ve Gano sektörün öncülerinden konumundalar, yerli firmalarda bu alanda göz doldurmaya başlıyorlar,  genel olarak unilevel planı ile çalışıyor incelenebilir.

Tekstil network marketingi ise son zamanlarda gelişen bir sektör  avrupa networking, pierre cardin ürünleriyle,  son yıllarda çalışmalarını sürdürüyor ev hanımları daha çok tercih ettiği alanlardan biride yine tekstil networkleridir.  Tekstil önümüzdeki seneler daha çok network ağında kendine yer bulacağa benziyor incelenebilir.

İnternet alanında incir ve isabet, son zaman gelişen e-ticaret sektörü alanında faaliyetlerini sürdürüyorlar, teknoloji meraklıları ve eticaret sevenler için, incelenebilir. 

Yatırım networku alanında resmi olarak faaliyeti bulunan tek bir firma bilgisine ulaştık, kripto para yatırımı ile  aylık pasif gelir sağlayan Coin Space A.ş. bu alanda yine  yeni ve öncü bir girişim, meraklıları tarafından incelenebilir. 

Gördüğünüz üzere 30 a yakın firmayı paylaştık sizlerle çok daha fazlası da var, bir kısmının website adreslerinide ekledik, istediğiniz ilgi duyduğunuz sektörde  onlarca firma arasından size en uygun gelen ile çalışmaya başlayabilirsiniz! Tercih tamamen size aittir.  Tek dikkat etmemiz gereken Resmi ve güvenilir firmaları tercih etmek büyük önem arz ediyor. Güven ticaretinde, profesyonel davranmalı ve  kötü bir durumda hak arayabileceğiniz kanallarıda göz önünde bulundurarak, Ülkemizde denetime tabi olan firmalar tercih edilmelidir.


Not: bu liste güncellenmeye devam edilecektir. bildiğiniz Ülkemiz sınırında resmi faaliyet gösteren firmaları bizlere bildirebilirsiniz ekleme yapılacaktır.  

1 yorum:

  1. Bende sitemde tam bunu açıklıyordum. Eyw kardeşim böyle dolandırıcı şebekelerine aman taviz verdirmemeliyiz.

    YanıtlaSil